SELECT YOUR PRODUCT
FOOD

Vlees

Gevogelte

Vis

Vleeswaren

Fruit & groenten

Yoghurt

Zuivelproducten

Kant en klare maaltijden

Producten op basis van meel

Sauzen en dressings

Snacks

Diervoeding

Baby voeding

Poeders

MEDICAL & HEALTHCARE

Cosmetics
Medical

Wij verpakken

UW PRODUCT

Sealen is onze specialiteit, de constante factor in elke verpakkingslijn die wij produceren.

Sinds 1955 zijn wij de tailors van verpakkingen op maat, in bijna 70 jaar hebben wij duizenden 
machines ontworpen en gebouwd voor voedings-, cosmetica- en medische verpakkingen, waarbij wij voortdurend vasthouden aan één waarde: de klant staat centraal.

Elk product wordt onderworpen aan een zorgvuldige analyse door ons team van deskundigen, zodat we de meest geschikte oplossing kunnen vinden voor uw verpakkingsvraagstuk.

FOOD

Voeding is onze specialiteit. Wij kunnen elk voedingsproduct verpakken, ongeacht type, textuur, vorm of grootte. Dankzij onze knowhow en ons team van medewerkers kunnen wij complete en automatische verpakkingslijnen leveren, zonder dat wij de meest geschikte verpakking en het meest geschikte materiaal uit het oog verliezen, waardoor uw doel bereikt wordt. Hierbij omarmen wij ook de circulaire economie. De richtlijnen van deze circulaire economie, zijn fundamenteel voor het welzijn van elke mens. Bij de speciale eisen die wij elke dag krijgen, vergeten wij nooit dat elk product uniek is, net als de ILPRA-machine waarop het wordt verwerkt.

MEDICAL & HEALTHCARE

Niet alleen voeding

ILPRA heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in medische verpakkingen dankzij zijn expertise 
in thermovormen. Complete lijnen of stand-alone oplossingen ontworpen voor uw medische producten. Anderzijds werd de ILPRA Seal Box lijn, geschikt voor niet stapelbare verpakkingen, gecreëerd voor het verpakken van cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. Andere oplossingen in Doypack en Sachet uitvoeringen zijn eveneens beschikbaar.