SELECT YOUR PRODUCT
FOOD

Vlees

Gevogelte

Vis

Vleeswaren

Fruit & groenten

Yoghurt

Zuivelproducten

Kant en klare maaltijden

Producten op basis van meel

Sauzen en dressings

Snacks

Diervoeding

Baby voeding

Poeders

MEDICAL & HEALTHCARE

Cosmetics
Medical
JOUW PRODUCT
YOGHURT

Voor het verpakken van roer- of standyoghurt, Frozen- en Griekse yoghurt. ILPRA biedt oplossingen voor gemiddelde en hoge producties, met de mogelijkheid om tot 20.000 stuks per uur te verpakken.

Form Fill Seal lijn maakt het mogelijk materialen te thermovormen, te doseren en af te sluiten, óók met behulp van recycleerbare materialen zoals RPET en PLA, altijd rekening houdend met uw

Met de Fill Seal-lijn wordt yoghurt verpakt in voorgevormde cups door het gebruik van zeer aanpasbare roterende of in-line machines die voldoen aan de hoge hygiënische normen die vereist zijn voor grootschalige producties. Ongeacht de consistentie van de yoghurt, kunt u met ILPRA’s doseerders op verschillende manieren vullen, waaronder: gelaagd, meerdere producten, met draai-effect en in verpakkingen met twee compartimenten.

Er wordt veel aandacht besteed aan het gebruikte materiaal: onze oplossingen maken het mogelijk om verschillende containers van plastic, papier, aluminium, glas en keramiek te vullen en te sealen door middel van pre-cut lids of folie van de rol.

Yogurt dosed into thermoformed and sealed containers using ILPRA Form Fill Seal

Yogurt in non-stackable pot with lid

Dosed fruit yogurt in pre-formed and sealed pot

Welke verpakking is voor jou gewenst?

PRE-FORMED CUP
Bottle
Multipack
NON-STACKABLE