SELECT YOUR PRODUCT
FOOD

Vlees

Gevogelte

Vis

Vleeswaren

Fruit & groenten

Yoghurt

Zuivelproducten

Kant en klare maaltijden

Producten op basis van meel

Sauzen en dressings

Snacks

Diervoeding

Baby voeding

Poeders

MEDICAL & HEALTHCARE

Cosmetics
Medical
JOUW PRODUCT
ZUIVELPRODUCTEN

Verpakkingen van zuivelproducten moeten bestendig zijn tegen agressieve productieomgevingen en zorgen voor het behoud van organoleptische eigenschappen gedurende het hele proces.  Uw productie kan rekenen op een diversiteit aan verpakkingsmachines, aangezien elke machinelijn van ILPRA is ontworpen voor geschikt voor zuivelverpakkingen. Met name onze Fill Seal en Form Fill Seal machinelijnen komen volledig tot hun recht op het gebied van zuivelverpakkingen.

Met ILPRA’s Form Fill Seal-lijn kan elke zuivelproducent toegang krijgen tot een op maat gemaakte thermogevormde verpakking gemaakt van composteerbare of recyclebare materialen zoals PLA en RPET. Het is mogelijk om met bedrukte en op maat gemaakte containers van monomateriaal te werken , met RPET-label en folie, om de principes van circulaire economie te omarmen.

Het ILPRA-assortiment van voorgevormde bekervullers maakt duurzame verpakkingen mogelijk en is een optimale oplossing voor het desinfecteren, ontnesten en deksels, zelfs voor speciale materialen zoals glazen, keramiek of cellulosebekers. Dankzij de constante samenwerking met de belangrijkste spelers op het gebied van primaire verpakkingen, is ILPRA een betrouwbare partner voor de creatie van de verpakking, zorgvuldig bestudeerd door het ILPRA Productmanagementteam, zodat het volledige pakket voldoet aan de parameters vereist volgens de meest recente voorschriften

Voor het verpakken van harde en semi-harde kazen, zijn de modellen van de FoodPack (traysealers) en Formpack (dieptrekmachines) lijn uitermate geschikt. Deze industriële verpakkingsmachines maken een grote verscheidenheid aan verpakkingen mogelijk in tal van toepassingen. Van eenvoudige verpakking voor in blokjes gesneden kaas, tot vacuüm- en skinverpakkingen op tray en karton voor unieke verpakkingsontwerpen.

Grana cheese dosed and heat-sealed in ATM

Sliced cheese with rigid thermoformed film

Mozzarella in pillow

Welke verpakking is voor jou gewenst?

PRE-FORMED CUP
pre-formed tray
FLAT CARDBOARD
THERMOFORMED FILM
Multipack
SINGLE DOSE THERMOFORMED CUP
Non stackable
Bottle
Pouch
Doypack
Sachet
Pillow