LEER EERST UW MACHINE KENNEN

SHOW- EN TESTRUIMTE

We openen de deuren van ons kantoor in Barneveld om uw product te testen met onze technologieën, zodat u de beschikbare opties beter kunt evalueren. U kunt contact met ons opnemen om een bezoek aan Ilpra Benelux in te plannen, waarbij u ons vooraf product en verpakking opstuurt, zodat we samen de haalbaarheid en effectiviteit van uw nieuwe verpakkingsproject kunnen evalueren.

ALTIJD AAN UW ZIJDE

TECHNISCHE DIENST

Het zou More Than Machinery niet zijn als we afscheid zouden nemen op het moment van verkoop. Onze technische dienst blijft altijd bereikbaar, klaar om uw relatie met het machinepark zo makkelijk
mogelijk te maken. We beschikken over technici die gespecialiseerd zijn in specifieke machinelijnen, zodat we snel kunnen reageren op alle onderhouds-, reparatie- en serviceverzoeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ALTIJD AAN HET WERK

ONDERDELENSERVICE

De afdeling reserveonderdelen van ILPRA stopt nooit, zelfs tijdens de zomer- en kerstvakantie werken we eraan om verzending en ontvangst van aanvragen mogelijk te maken. In geval van nood garanderen we verzending binnen 24 tot 48 uur vanaf het moment dat het ticket is geopend. Neem contact met ons op voor informatie en assistentie van onze afdeling reserveonderdelen.

SAMEN GROEIEN WIJ VERDER

TRAINING

Ilpra Benelux biedt ook trainings- en bijscholingscursussen voor operators en medewerkers van klantbedrijven. Gericht op het aanleren van het juiste gebruik en onderhoud van de machines, maar ook op het toepassen en stroomlijnen van de meest geschikte productieprocessen.