SELECT YOUR PRODUCT
FOOD

Vlees

Gevogelte

Vis

Vleeswaren

Fruit & groenten

Yoghurt

Zuivelproducten

Kant en klare maaltijden

Producten op basis van meel

Sauzen en dressings

Snacks

Diervoeding

Baby voeding

Poeders

MEDICAL & HEALTHCARE

Cosmetics
Medical
JOUW PRODUCT
DIERVOEDING

Er is huisdiervoeding voor elke behoefte. Daarom moet ook bij huisdiervoeding, het proces en de verpakking voldoen aan bepaalde eisen. Eerst en vooral hygiëne, vooral voor natte producten. Gebruiksgemak en eenvoudig transport zijn ook hier van groot belang. Het is nog beter als de verpakking voldoet aan de eisen van duurzaamheid.

Met de overname van MACS is het assortiment van ILPRA verder uitgebreid, waardoor wij de mogelijkheid hebben om verpakkingsoplossingen voor huisdiervoeding aan te bieden.

Met behulp van sachetsmachines, verticale verpakkingsmachines en sealvullers bieden wij de ideale configuratie voor uw productie. Wij bieden de nodige technologieën om randapparatuur te integreren zoals; weegmachines, röntgencontrolesystemen, metaaldetectoren enz.

Voor verse vleesproducten die, na opening, delicaat en bederfelijk zijn, zijn monoverpakkingen de trend. Droge producten zoals koekjes en brokken kunnen in plaats daarvan worden verpakt in grotere containers, voorzien van verhoudsluitingen, zodat de zak bij elk gebruik kan worden gesloten en opnieuw geopend, waarbij de geur en het aroma behouden blijven.

Doypack

Pouch

Aluminum cup

Welke verpakking is voor jou gewenst?

Pre-formed tray
Pre-formed cup
Thermoformed film
Non stackable
Doypack
Pouch
Sachet
Pillow