WIE ZIJN WIJ

ILPRA BENELUX

Vanuit Barneveld levert ILPRA Benelux traysealers, dieptrekkers en vul- en sluitmachines. Daarnaast zijn wij ook een belangrijke leverancier voor trays, cups en andere verpakkingen zoals verpakkingsfolie voor dieptrek- en topsealtoepassingen.

Met een ervaren team van accountmanagers en onze verpakkingskundige vinden wij altijd een oplossing voor de verpakkingsvraagstukken die in de markt spelen. Weten wij het antwoord niet, dan gaan we voor u op zoek. Onder het motto: “doe wat je zegt, en zeg wat je doet” communiceren wij open met de klant waarbij wij het product van de klant centraal stellen. 

Verpakken is altijd maatwerk dat persoonlijke aandacht vraagt. Elke aanvraag 
verdient nauwkeurig onderzoek waarbij wij de volgende stappen nemen:

  • Een analyse van de klantbehoefte
  • Een op maat gemaakt voorstel
  • Een hoog after sales niveau

Dit resulteert in een werkwijze waarbij de ILPRA standaard wordt vertaald in:

  • volledige in huis productie van alle onderdelen
  • een compleet assortiment aan modellen
  • een seriematige bouw van deze modellen zodat efficiënt en tegen lage kosten kan worden geproduceerd.

Op het gebied van service hebben wij een eigen technische dienst. De servicemonteurs werken vanuit Nederland, dicht in de markt, direct inzetbaar voor onze klanten. Het leeuwendeel van de onderdelen zijn beschikbaar vanuit een centraal magazijn in Nederland.

Onze relaties stellen wij in de gelegenheid om servicecontract met ons aan te gaan. Hiermee wordt onverwachte stilstaan voorkomen doordat de machine regelmatig door deskundige Ilpra medewerkers worden gezien. Daarnaast biedt deze overeenkomst het voordeel dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar kunt beschikken over technische ondersteuning.

ILPRA SPA IN CIJFERS

1955
Ilpra ontwikkelt en bouwt de eerste Italiaanse traysealer
8
totaal aantal branch offices
1982
als eerste op de markt bouwt Ilpra een traysealer die MAP verpakkingen kan maken
1998
Oprichting ILPRA BENELUX BV
16.000+
aantal geïnstalleerde verpakkingsmachines wereldwijd
25.000+
aantal formaatdelen gebouwd
129
in zoveel landen staan Ilpra machines te draaien
30.000
oppervlakte productielocatie Mortara
250
aantal medewerkers

ONS VERLEDEN

GESCHIEDENIS VAN ILPRA SPA

Het bedrijf werd in 1955 opgericht met het doel betrouwbare, toonaangevende verpakkingsmachines te ontwerpen en produceren. In hetzelfde jaar werd de eerste Italiaanse traysealer gebouwd, die opviel door zijn innovatieve techniek. In 1982 bouwde Ilpra de eerste MAP verpakkende traysealer machine. Ilpra staat aan de wieg van de hedendaagse standaard wat betreft topsealmachines. 
Vanaf de jaren tachtig kent het bedrijf een gestage groei. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, constante nadruk op technische innovatie, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met belangrijke commerciële investeringen, hebben geleid tot de verspreiding van het merk Ilpra in Europa en ook wereldwijd.

Tegenwoordig omvat de Ilpra-groep verschillende vestigingen over de hele wereld. Ilpra heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs die een brede kennis en expertise op de markt bieden. Dit alles maakt Ilpra een wereldwijde leider in verpakkingen voor de voedingsindustrie, non food en farmaceutische markt.

WE ARE MORE THAN MACHINERY

ILPRA GROUP