• In Line
FoodPack 1440

FoodPack 1440 is onze instapoplossing voor de categorie in-line traysealers. Hij is ultracompact en gemakkelijk te integreren in bestaande productieomgevingen. Het grote sealoppervlak, de beschikbare toepassingen en het gebruiksgemak maken hem bijzonder geschikt voor het verpakken van kant-en-klare maaltijden, pasta, gesneden vlees en vlees.

Show More
  • Sealing
  • Gas Flush
  • MAP/ATP
  • Vacuum
  • Skin
  • Overskin
Technical Data FoodPack 1440
Dimensions309 x 105 x h 154 cm
Weight1000 Kg
Air Consumption6 - 9 (N) / 12 (VG) Nlt/Cycle
Sealing Area400 x 270 x h 120 mm
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
DETAILS

Compact, chain and walking beam version

Afhankelijk van de eisen van het materiaal en de vorm van uw tray biedt ILPRA verschillende soorten toevoer binnen het sealgedeelte. Door middel van gemotoriseerde banden, loopbalk en ketting: elke configuratie heeft zijn eigen bijzondere kenmerken op het gebied van veelzijdigheid, snelheid en gebruik.

Total accessibility

Elk onderdeel van dit model is gemakkelijk toegankelijk voor het bedienend personeel, ook het reinigingsproces wordt aanzienlijk vergemakkelijkt.

Servo activated jaws

De handling van de trays binnen het sealgebied gebeurt door middel van bekken. De eenheid is elektronisch en wordt bestuurd door een inverter, waardoor de parameters volledig beheersbaar zijn en een breed scala aan producten kan worden verwerkt, van soep tot vers vlees.

Unwinding-rewinding system with automatic reels

Deze eenheid heeft de functie om automatisch de juiste hoeveelheid heatsealfolie, afgewikkeld van een rol, in het sealgebied te plaatsen en de restjes na het sealen weer op te rollen. Het systeem wordt elektronisch aangedreven en gecontroleerd door een speciale sensor die automatisch de juiste spanning handhaaft wanneer de diameter, het gewicht van de rol en de werksnelheid variëren. Zowel de afwikkel- als de opwikkelas zijn uitgerust met een pneumatisch expansiesysteem, dat een optimale klemming garandeert en de operator in staat stelt om uiterst snel en probleemloos laad- en losbewerkingen uit te voeren.

TECHNOLOGIES

E-MEC TECHNOLOGIE

Gebaseerd op de volledig elektromechanische beweging van het werkstation, maakt deze technologie een hogere snelheid en productiviteit mogelijk.

PROGAS SYSTEEM

Technologie gepatenteerd door ILPRA die een lager gasverbruik en een hogere werksnelheid garandeert.
Beschikbaar op alle modellen in deze lijn.

Optioneel: VOORVERWARMINGSSYSTEEM

Voorverwarming van de folie om de verpakking in Skin te optimaliseren.

FoodPack 1440