• In Line
FoodPack 1465

FoodPack 1465 is een volautomatische in-line traysealer, uitgerust met een groot sealgebied en ontworpen om gemakkelijk in een productielijn te worden geïntegreerd. Door de matrijsuitvoer en de snelle cyclustijd is deze verpakkingsmachine een effectieve oplossing voor grote productieruns. Op de machine is standaard de CPS-technologie (Constant placement system) geïnstalleerd, waarmee dankzij de interpolatie tussen de bekken en de faseringsband het maximale productiepotentieel van de machine’ kan worden bereikt. Het ontwerp van de machine maakt het mogelijk deze te configureren voor de verwerking van een verscheidenheid aan verpakkingstoepassingen zoals fruit, vlees, kant-en-klaarmaaltijden, vis en meer.

Show More
  • Sealing
  • Gas Flush
  • MAP/ATP
  • Vacuum
  • Skin
  • Overskin
  • Extraskin
  • Extraskin on Cardboard
Technical Data FoodPack 1465
Dimensions342 x 90 x h 190 cm
Weight1350 Kg
Air Consumption6 bar - 5 Nlt/cycle
Sealing Area680 x 350 x h 120 mm
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
DETAILS

CPS technology

Technologie die een continue instroom van trays in de machine mogelijk maakt. De transportband scheidt automatisch de trays die, zonder ooit te stoppen, in de sealmal worden getransporteerd. Daartoe worden de bekken elektronisch geïnterpoleerd met de transportbanden.

Constant torque servo drive motors

De beweging van het afwikkel-/opwikkelsysteem wordt gegarandeerd door twee borstelloze motoren: de eerste bevindt zich op de afwikkelas en heeft de functie om de folie af te wikkelen volgens de hoeveelheid die door het bedieningspaneel is ingesteld. De tweede borstelloze motor zit op de opwikkelas en garandeert altijd de juiste filmspanning in verhouding tot de diameter van de afvalrol. Deze nieuwe functies maken een nauwkeurige regeling van alle bewegingsparameters en een nauwkeurige afwikkeling van de folie mogelijk, zowel neutraal als bedrukt.

Anti-crush system

De fotocel communiceert als een lade verkeerd is geplaatst, het alarm stopt de sealoperatie en voorkomt dat de lade wordt geplet.

Easy belt disassembly

Daarmee kunnen alle onderdelen bij de in- en uitgang van de machine in korte tijd effectief worden ontsmet.

TECHNOLOGIES

E-MEC TECHNOLOGIE

Gebaseerd op de volledig elektromechanische beweging van het werkstation, maakt deze technologie een hogere snelheid en productiviteit mogelijk.

PROGAS SYSTEEM

Technologie gepatenteerd door ILPRA die een lager gasverbruik en een hogere werksnelheid garandeert. Beschikbaar op alle modellen in deze lijn.

CONSTANT PLACEMENT SYSTEM

Geavanceerde technologie die een constante instroom van trays mogelijk maakt. De interpolatie van de banden en bekken verhoogt de productiesnelheid.

Optioneel: EXTRASKIN SYSTEEM

Het maakt Skin packaging mogelijk, zelfs bij hoge uitsteeksels.

Optioneel: VOORVERWARMINGSSYSTEEM

Voorverwarming van de folie om de verpakking in Skin te optimaliseren.

Optioneel: PREDICTIVE

Predictief onderhoudssysteem dat de planning van de revisie en vervanging van componenten mogelijk maakt.

Optioneel: ID CONTROL SYSTEEM

Herkenning van bevoegd personeel door badge. Tot drie identificatieniveaus.

Optioneel: ANTI-CRUSH SYSTEM

De machine controleert de juiste positionering van de trays en stopt met sealen bij onjuiste positionering.

FoodPack 1465