• Semi-automatics
FoodPack 400

De FoodPack 400 traysealer is geschikt voor het sealen van verschillende soorten trays (plastic materialen, aluminium, gelamineerd karton) en heeft een groot sealgebied. Het verpakken is eenvoudig en intuïtief: het inbrengen van de trays in het sealgebied en de daaropvolgende extractie gebeuren handmatig, terwijl de functies voor het afrollen/oprollen van de folie automatisch gebeuren.

Show More
  • Sealing
  • MAP/ATP
  • Vacuum
  • Skin
  • Overskin
Technical DataFoodPack 400
Dimensions106 x 102 x h 143 cm
Weight160 (N) - 210 (VG) Kg
Air consumption6 bar - 7 Nlt/cycle
Sealing area400 x 285 x h 135 mm
Play Video
DETAILS

Touch Screen Panel

Alle werkparameters kunnen worden ingesteld vanaf het touchscreen bedieningspaneel. Bovendien kunnen verschillende recepten worden opgeslagen voor snel gebruik door de operator.

Large sealing area

FoodPack 400 heeft een groot sealoppervlak, waardoor het productievolume kan worden vergroot en een veelzijdige matrijsconfiguratie kan worden gerealiseerd.

Electronic unwinder and rewinder

Het zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid heatsealfolie automatisch onder het sealgedeelte wordt afgewikkeld en dat de restjes na het sealen/snijden weer worden opgerold. Het systeem wordt elektronisch bediend. Optioneel kan deze unit worden uitgerust met een “centered print” systeem als een zeer specifieke afbeelding van de folie gecentreerd moet worden ten opzichte van de tray. Met dit systeem kan zowel met bedrukte als neutrale film worden gewerkt.

Quick Mould Change

Makkelijke verwijdering van de mal maakt het mogelijk de maat snel en zonder gebruik van gereedschap te veranderen.

PROGAS SYSTEEM

Technologie gepatenteerd door ILPRA die een lager gasverbruik en een hogere werksnelheid garandeert.
Beschikbaar op alle modellen in deze lijn.

FoodPack 400