• Semi-automatics
FoodPack Basic

FoodPack Basic is het instapmodel van de ILPRA traysealers.
Supercompact en gebruiksvriendelijk, maakt het verpakken onder gewijzigde atmosfeer, vacuüm en eenvoudig sealen toegankelijk. Hij is bijzonder effectief voor kleine producties en is geschikt voor het verpakken van levensmiddelen zoals pasta, vlees, vis en kant-en-klaarmaaltijden in trays. FoodPack Basic is ook verkrijgbaar in de Roto Basic-versie met draaitafel: met dit model kan het laden/lossen van verpakte trays in het ene station gebeuren terwijl het sealen/snijden in het andere station plaatsvindt, waardoor het rendement van uw productie toeneemt. FoodPack Basic is ook verkrijgbaar in een E-Mec versie.

 

Show More
  • Sealing
  • MAP/ATP
  • Vacuum
  • Skin
Technical DataFoodPack Basic
Dimensions91 x 88 x h 63 cm (N) - 104 x 88 x h 63 cm (VG)
Weight circa 65 (N) - 85 (VG) Kg
Air Consumption 6 bar - 5 Nlt/cycle
Sealing area 330 x 270 x h 135 mm
Play Video
Play Video
Play Video
DETAILS

Touch Screen Panel

Alle werkparameters kunnen worden ingesteld vanaf het touchscreen bedieningspaneel. Bovendien kunnen verschillende recepten worden opgeslagen voor snel gebruik door de operator.

Quick mould change

Makkelijke verwijdering van de mal maakt het mogelijk de maat snel en zonder gebruik van gereedschap te veranderen.

Automatic unwinder and rewinder

Het rolt automatisch de juiste hoeveelheid folie af onder het sealgedeelte en spoelt de restjes na het sealen/snijden terug. Het systeem wordt elektronisch bediend. Optioneel kan deze unit worden uitgerust met een “centered print” systeem als een zeer specifieke afbeelding van de folie gecentreerd moet worden ten opzichte van de tray. Met dit systeem kan zowel met bedrukte film als met neutrale film worden gewerkt.

Ultra Compact

Alle onderdelen van de machine, inclusief de motor, zitten in een compact, ruimtebesparend frame dat gemakkelijk op elk werkoppervlak kan worden geplaatst.

TECHNOLOGIES

PROGAS SYSTEEM

Technologie gepatenteerd door ILPRA die een lager gasverbruik en een hogere werksnelheid garandeert.
Beschikbaar op alle modellen in deze lijn.

Optioneel: E-MEC TECHNOLOGIE

Gebaseerd op de volledig elektromechanische beweging van het werkstation, maakt deze technologie een hogere snelheid en productiviteit mogelijk.

FoodPack Basic