• Semi-automatics
FoodPack Rotobasic

FoodPack Basic is het instapmodel van de ILPRA traysealers.
Supercompact en gebruiksvriendelijk, maakt het verpakken onder gewijzigde atmosfeer, vacuüm en eenvoudig sealen toegankelijk. Hij is bijzonder effectief voor kleine producties en is geschikt voor het verpakken van levensmiddelen zoals pasta, vlees, vis en kant-en-klaarmaaltijden in trays. FoodPack Basic is ook verkrijgbaar in de Roto Basic-versie met draaitafel: dit model maakt het laden/lossen van verpakte trays op één station mogelijk terwijl het sealen/snijden op het andere station plaatsvindt, waardoor het rendement van uw productie toeneemt.

 

 

Show More
  • Sealing
  • MAP/ATP
  • Vacuum
  • Skin
Technical DataFoodPack Rotobasic
Dimensions104 x 87 x h 78 (N) - 116 x 87 x 78 (VG)
Weight 130 (N) - 150 (VG) Kg
Air Consumption 6 bar - 5 Nlt/cycle
Sealing area 330 x 270 x h 135 mm
Play Video
DETAILS

Touch Screen Panel

Alle werkparameters kunnen worden ingesteld vanaf het touchscreen bedieningspaneel. Bovendien kunnen verschillende recepten worden opgeslagen voor snel gebruik door de operator.

Quick mold change

Makkelijke verwijdering van de mal maakt het mogelijk de maat snel en zonder gebruik van gereedschap te veranderen.

Automatic unwinder and rewinder

Het rolt automatisch de juiste hoeveelheid folie af onder het sealgedeelte en spoelt de restjes na het sealen/snijden terug. Het systeem wordt elektronisch bediend. Optioneel kan deze unit worden uitgerust met een “centered print” optie als een zeer specifieke afbeelding van de folie gecentreerd moet worden ten opzichte van de tray. Het systeem maakt het mogelijk te werken met zowel bedrukte als neutrale film

Rotary table

Het laden/lossen van verpakte trays kan op het ene station gebeuren terwijl het sealen/snijden op het andere station plaatsvindt, waardoor de opbrengst van uw productie toeneemt.

TECHNOLOGIES

PROGAS SYSTEEM

Technologie gepatenteerd door ILPRA die een lager gasverbruik en een hogere werksnelheid garandeert.
Beschikbaar op alle modellen in deze lijn.

FoodPack Rotobasic