• Automatics
FoodPack Speedy E-mec

Onze Speedy FoodPacks vertegenwoordigen ILPRA’s uitmuntendheid in de wereld, vanwege de doeltreffendheid en het gemak waarmee ze aan onze klanten worden aangeboden. De Speedy is ideaal voor middelgrote productie en komt voort uit de behoefte om een betaalbare en toch ambitieuze machine aan te bieden voor wie een snelle en nauwkeurige werkcyclus nodig heeft. Een slimme keuze gezien de efficiëntie, flexibiliteit, duurzaamheid en rendabiliteit van de investering en de bedrijfskosten. De toegankelijke toepassingen zijn talrijk, van eenvoudig sealen tot vacuüm en MAP en diverse soorten Skin-verpakkingen. De interface met kleurentouchscreen is eenvoudig en intuïtief, zodat hij zelfs door onervaren personeel gemakkelijk kan worden gebruikt. FoodPack Speedy is een betrouwbare bondgenoot voor uw productieproject, een garantie die blijkt uit de honderden eenheden die ILPRA jaarlijks wereldwijd verkoopt.

Show More
  • Sealing
  • Gas Flush
  • MAP/ATP
  • Vacuum
  • Skin
  • Overskin
  • Extraskin
  • Extraskin on Cardboard
Technical DataFoodPack Speedy E-mec
Dimensions323 x 116 x h 159 cm
Weight750 (N) / 800 (VG) Kg
Air consumption6 bar - 2 Nlt/cycle
Sealing area500 x 270 x h 135 mm
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
DETAILS

Large Loading Area

Actief door servomotor en instelbaar via paneel om snelheid, versnelling en vertraging te parametreren. Optioneel kunnen een of twee extra sporen worden toegevoegd om drie of vier bakken per cyclus te transporteren.

Touch Screen Panel

Alle werkparameters van de machine worden door dit apparaat geregeld. Het slaat verschillende recepten op voor snel gebruik door de operator. Het paneel biedt toegang tot het zelfdiagnosesysteem om elk probleem van de machine te verwerken en op te lossen.

Quick mold change

Het wisselen van de mal gaat snel en gemakkelijk, handmatig of met behulp van een speciale trolley, zodat van het ene formaat naar het andere kan worden overgeschakeld.

Unwinding-rewinding system with automatic reels

Deze unit heeft de functie om automatisch de juiste hoeveelheid heatsealfolie, afgewikkeld van een rol, in het sealgedeelte te plaatsen en de restjes na het sealen weer op te rollen.

TECHNOLOGIES

E-MEC TECHNOLOGIE

Gebaseerd op de volledig elektromechanische beweging van het werkstation, maakt deze technologie een hogere snelheid en productiviteit mogelijk.

PROGAS SYSTEEM

Technologie gepatenteerd door ILPRA die een lager gasverbruik en een hogere werksnelheid garandeert. Beschikbaar op alle modellen in deze lijn.

Optioneel: EXTRASKIN SYSTEEM

Het maakt Skin packing mogelijk, zelfs bij hoge uitsteeksels.

Optioneel: VOORVERWARMINGSSYSTEEM

Voorverwarming van de folie om de verpakking in Skin te optimaliseren.

FoodPack Speedy E-mec