• Metal Detectors & Checkweighers
Metal Detector

Metaaldetectoren kunnen worden ingezet op alle productielijnen in elke sector; van levensmiddelen tot farmaceutische producten, van persoonlijke verzorging tot diervoeding, grote en kleine bedrijven hebben de kwaliteit van onze metaaldetectoren erkend en rekenen erop om hun producten en hun merk te beschermen.
Onze metaaldetectoren controleren op ferro en non-ferro metaalverontreinigingen in de producten en voldoen aan de nauwkeurigheidseisen en normen van BRC, zodat defecte onderdelen uit de productielijn worden verwijderd.
De hoge gevoeligheid en de geavanceerde functies van zelfcontrole en tracering maken de grootst mogelijke betrouwbaarheid mogelijk met een vermindering van de verliezen als gevolg van valse afkeuringen.
Wij bieden een breed scala aan metaaldetectoren met verschillende breedtes van toevoerbanden voor een verscheidenheid aan toepassingen, van het controleren op metaaldeeltjes in verpakte en losse levensmiddelen, in trays verzegelde producten, tabletten en poeders en nog veel meer, allemaal met inachtneming van de normen voor hygiëne en veiligheidscontrole (ISO-FDA HACCP).
Hoogwaardige componenten en materialen zijn gebruikt om de robuustheid en lange levensduur van de machine te garanderen, net zoals het eenvoudige ontwerp en de gemakkelijk verwijderbare en wasbare transportbanden een snelle reiniging en onderhoud mogelijk maken.
De touchscreen interface zorgt voor snel leren en snelle configuratie is uiterst intuïtief.

Show More
Play Video

Metal Detector