Groente en Fruit Verpakken - Innovatieve Oplossingen voor Versheid

Welkom bij Ilpra Benelux, uw deskundige partner in het verpakken van groente en fruit. Van pruimen tot sla, van gedroogd fruit tot gestoofde peren, onze geavanceerde verpakkingsmachines garanderen optimale versheid en kwaliteit.

Versheid en Kwaliteit Voorop

Onze verpakkingsoplossingen, waaronder schalensluiters, traysealers en dieptrekkers, zijn speciaal ontworpen voor de uitdagingen van het verpakken van groente en fruit. Of het nu gaat om verse producten, fruitpurees of gestoofde groenten, onze technologie├źn zoals MAP en gasverpakking zorgen ervoor dat de natuurlijke versheid en smaak optimaal behouden blijven.

Een greep uit ons assortiment. Bekijk hier onze verpakkingsmachines voor groente en fruit

Met deze verpakkingsmachines wil ILPRA haar klanten een betrouwbare en effectieve partner bieden voor hun bedrijf, waarbij het verbruik kan verminderen, de productie kan verhogen en de oorspronkelijke productkwaliteit kan worden behouden. Alle modellen zijn aanpasbaar, omdat elke productie belangrijk, en elk product uniek is.

Foodpack Hyper

FoodPack Traysealers

FORMPACK SPEEDYFORM

FormPack Dieptrekmachines

Waarom kiezen voor Ilpra

Uw Groente en Fruit Perfect Verpakt

Investeer in onze verpakkingsmachines om de houdbaarheid van uw groente- en fruitproducten te maximaliseren. Onze oplossingen bieden niet alleen bescherming en versheid, maar zijn ook ontworpen om uw productieproces te stroomlijnen en de aantrekkelijkheid van uw producten te vergroten.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Meer informatie over klantspecifieke verpakkingsmachines? Stel uw vraag