Expert in het Verpakken van Kant-en-Klare Maaltijden

Bij Ilpra Benelux begrijpen we de dynamiek en de eisen van het verpakken van kant-en-klare maaltijden. Van traditionele gerechten zoals nasi, bami en stamppot, tot moderne afhaalmaaltijden, soepen en zelfs baby- en peutervoeding, onze verpakkingsmachines zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen.

Innovatie in Maaltijdverpakking

Of u nu soep, pasta, lasagne, pizza, of gespecialiseerde maaltijdsoepen zoals tomatensoep en erwtensoep verpakt, onze machines garanderen een perfecte verpakking. Dit is essentieel, niet alleen voor het behoud van smaak en versheid, maar ook voor het aantrekkelijk presenteren van uw producten.

Een greep uit ons assortiment. Bekijk hier onze verpakkingsmachines voor kant en klaar maaltijden

Met deze verpakkingsmachines wil ILPRA haar klanten een betrouwbare en effectieve partner bieden voor hun bedrijf, waarbij het verbruik kan verminderen, de productie kan verhogen en de oorspronkelijke productkwaliteit kan worden behouden. Alle modellen zijn aanpasbaar, omdat elke productie belangrijk, en elk product uniek is.

Foodpack Hyper

FoodPack Traysealers

FORMPACK SPEEDYFORM

FormPack Dieptrekmachines

Waarom kiezen voor Ilpra

Voor elk type verpakking heeft ILPRA de juiste oplossing

Kant-en-klare maaltijden vereisen zorgvuldige behandeling en verpakking om de kwaliteit te waarborgen. Ilpra’s verpakkingsmachines bieden de perfecte oplossing voor zowel kleine als grote horecabedrijven, cateringdiensten, en zorginstellingen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Meer informatie over klantspecifieke verpakkingsmachines? Stel uw vraag