Yoghurt Verpakken - De Toekomst van Verpakkingstechnologie

Welkom bij Ilpra Benelux, waar uw yoghurtverpakking een nieuwe dimensie krijgt. Of u nu roeryoghurt, kwark, drinkyoghurt, Griekse yoghurt, Kefir, Skyr of vruchtenyoghurt wilt afvullen, onze geavanceerde verpakkingsmachines bieden de perfecte oplossing.

Innovatie in Yoghurtverpakkingen

Ons assortiment omvat state-of-the-art roterende vulmachines, fill-seal machines en FFS machines, ontworpen om aan alle eisen van moderne yoghurt- en dessertverpakkingen te voldoen. Wij garanderen dat uw producten niet alleen veilig en hygiënisch worden verpakt, maar ook visueel aantrekkelijk zijn voor uw klanten.

Een greep uit ons assortiment. Bekijk hier onze verpakkingsmachines voor yoghurt

Met deze verpakkingsmachines wil ILPRA haar klanten een betrouwbare en effectieve partner bieden voor hun bedrijf, waarbij het verbruik kan verminderen, de productie kan verhogen en de oorspronkelijke productkwaliteit kan worden behouden. Alle modellen zijn aanpasbaar, omdat elke productie belangrijk, en elk product uniek is.

Foodpack Hyper

FoodPack Traysealers

FORMPACK SPEEDYFORM

FormPack Dieptrekmachines

Waarom kiezen voor Ilpra

Uw Yoghurt, Onze Zorg

Uw yoghurt verdient de beste verpakking, niet alleen om de versheid te bewaren, maar ook om op te vallen in het winkelschap. Onze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, duurzaamheid en consumentenappeal.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Meer informatie over klantspecifieke verpakkingsmachines? Stel uw vraag