Specialist in het Verpakken van Zetmeelproducten

Bij Ilpra Benelux richten wij ons op het bieden van geavanceerde oplossingen voor het verpakken van producten op basis van zetmeel. Of het nu gaat om brood, pasta, pannenkoeken, spaghetti, macaroni of andere meelproducten, wij zorgen voor een naadloze verpakkingservaring.

Zetmeelproducten Perfect Verpakt

De kwaliteit van de verpakking speelt een cruciale rol bij zetmeelproducten. Het gaat niet alleen om het behouden van de versheid en structuur, maar ook om het aantrekkelijk presenteren van uw producten aan de consument.

Een greep uit ons assortiment. Bekijk hier onze verpakkingsmachines voor zetmeelproducten

Met deze verpakkingsmachines wil ILPRA haar klanten een betrouwbare en effectieve partner bieden voor hun bedrijf, waarbij het verbruik kan verminderen, de productie kan verhogen en de oorspronkelijke productkwaliteit kan worden behouden. Alle modellen zijn aanpasbaar, omdat elke productie belangrijk, en elk product uniek is.

Foodpack Hyper

FoodPack Traysealers

FORMPACK SPEEDYFORM

FormPack Dieptrekmachines

Waarom kiezen voor Ilpra

Uw Zetmeelproducten, Onze Zorg

Van brood tot droge pasta, van pannenkoeken tot worsten en rundergehakt, onze verpakkingsmachines zijn ontworpen om uw producten optimaal te beschermen en te presenteren. Ilpra Benelux staat garant voor een efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve verpakkingsoplossing.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Meer informatie over klantspecifieke verpakkingsmachines? Stel uw vraag